Join Gary Craig's Official EFT Tapping Community

Gary Craig's EFT Community

November 2017:
Onlangs is op Emofree, de website van Gary Craig, naast de oorspronkelijke Engelse versie, de "Official Gold Standard EFT-...

Nieuws

   

EFT - Toekomstige Wolkenkrabber

EFT - Bij EFT-Deskundige

Tja, en wanneer ga je nou op zoek naar 'n EFT-Beoefenaar?

Bijv. als je over EFT gehoord of gelezen hebt of 't op Internet bent tegengekomen; je zit ergens mee en zou die Kloptechniek wel willen leren, onder begeleiding van 'n deskundige, wat altijd verstandig is. Op Internet is inderdaad allerlei materiaal beschikbaar. Veel daarvan betreft echter een Van EFT Afgeleid Product dat wel dezelfde naam is gegeven en gaat nogal eens teveel uit van de "snelle een-minuutswondertjes" die echter, zeker bij complexere problemen, echt niet altijd zomaar te verwachten zijn. Toch heb je er misschien wel al wat van opgestoken, maar blijven gewenste resultaten uit, of je zit toch met vragen en zoals je je voelt, wil je toch graag zo snel mogelijk resultaat en ga je liever niet in je eentje met dat "vreemde geklop" aan de gang.

Of je hebt er al 'ns mee gewerkt en goed resultaat geboekt, maar nu heb je iets, waarbij 't niet lijkt te werken. Heel verstandig om nu 'n EFT-Practitioner op te zoeken, want er is hoogstwaarschijnlijk nog heel veel te bereiken!

Misschien heb je wèl al meermalen geprobeerd jezelf van pijn of problemen af te helpen met de gedegen instructies zoals ze worden gegeven op de website van de ontwikkelaar van EFT, www.emofree.com, maar lukte 't tòch nog niet. De kans is dan groot dat 't onder begeleiding van 'n EFT-Deskundige wèl lukt, want vaak komt er veel professionele verfijning bij kijken. Overigens is succes ook dan niet zonder meer te garanderen: er blijkt nou eenmaal 'n heel klein percentage mensen te zijn dat niet reageert op de EFT-Procedure. Maar waarom zou je het niet eens proberen? Er is zóveel mogelijk, zéker onder goede begeleiding! 

Hetzelfde geldt natuurlijk voor dat familielid dat of die vriend(in) die met 'n lichamelijk of emotioneel probleem zit. Jijzelf hebt al 'ns ervaring gehad met EFT en kunt wellicht iets betekenen. Probeer echter aan de hand van het spelende probleem wel in te schatten in hoeverre het misschien toch verstandiger is om de andere persoon door te sturen naar 'n deskundige.

      ZOWEL PROFESSIONALS ALS LEKEN EN NIEUWKOMERS
              WORDEN GEACHT ZORGVULDIG OM TE GAAN
               MET DEZE TECHNIEK, ZICHZELF EN ELKAAR!

Disclaimer - Ontwerp & bouw: Digitmind.nl