Join Gary Craig's Official EFT Tapping Community

Gary Craig's EFT Community

November 2017:
Onlangs is op Emofree, de website van Gary Craig, naast de oorspronkelijke Engelse versie, de "Official Gold Standard EFT-...

Nieuws

   

EFT - Toekomstige Wolkenkrabber

EFT - Achter de Computer

Als je de frequentie van je EFT-praktisering op niveau wilt houden of wilt verhogen, kan je computer je daarin ondersteunen.

Direct of indirect spelen onze computers tegenwoordig 'n grote rol in onze levens en dat zal zich waarschijnlijk alleen maar nog verder ontwikkelen; 't aantal uren dat we dagelijks achter de computer doorbrengen blijft maar groter worden. Hoe passen we ons EFT-gebruik in in deze trend?

Je kunt bijv. 'n aparte map "Mijn EFT" openen.                                       

Op 't moment dat iets je dwars zit (over de werking van de computer zelf/over de inhoud van 't document waar je mee bezig bent/dat je wéér gestoord wordt door de telefoon/dat je gek wordt van 't geschreeuw van de kinderen er doorheen, maar natuurlijk ook items van eerder die dag/gisteravond of iets vervelends wat later op de dag staat te gebeuren, etc.), zet je dat als EFT-Zin in 'n nieuw document. Geef dit document de geldende datum en sla 't op in de EFT-Map.

Als je later 'n keer wat tijd hebt, open je de EFT-Map, "Klop je op" 't eerder genoteerde item en noteer je de cijfers van de intensiteit van vóór en die van ná 't Kloppen (probeer in ieder geval 2 of lager te bereiken). Eventueel kun je er daarna opmerkingen bij plaatsen over hoe je je dan voelt: "Voel me veel beter" of "Kan hier beter later nog 'ns op terug komen, d'r zit meer", of wat dan ook.

 

't Kan prettig zijn om de EFT-Map regelmatig 'ns door te nemen: je krijgt 'n fraai beeld van innerlijke ontwikkelingen die zich bij je afspelen/hebben afgespeeld. 

 

Disclaimer - Ontwerp & bouw: Digitmind.nl